Pengikut

Isnin, 7 Disember 2009

SIFAR RASUAH ESET PAS

SEJAK PAS DIPERSADA POLITIK TANAH AIR SEHINGGA DAPAT MENGUASAI BEBERAPA BUAH NEGERI, SETAHU SAYA TIADA SEORANG PUN PIMPINAN PAS YANG TERPALIT DENGAN RASUAH ATAU POLITIK WANG. INI SUDAH CUKUP UNTUK KITA RAKYAT MALAYSIA MERENUNG JAUH BETAPA BERSIHNYA PAS DARIPADA JENAYAH POLITIK. KERANA POLISI PAS JELAS.....TIDAK AKAN MEMPERTAHANKAN PERASUAH WALAI PUN IA SEORANG TOK GURU.
POLISI INI TERLALU JAUH BEZANYA DENGAN UMNO BN. JERUNG BIASANYA TERSELAMAT, YANG TERTANGKAP HANYA IKAN BILIS DAN IKAN KERING....... INI YANG DIKATAKAN OLEH TUN DR. MAHADIR " UMNO SUDAH BUSUK SAMPAI KE USUS" BAYANGKAN ORANG MACAM DATUK SERI ALI RUSTAM YANG DISAHKAN OLEH LEMBAGA DISIPLIN UMNO TERBABIT RASUAH ATAU POLITIK WANG HINGGA TAK DIBENARKAN BERTANDING TIM. PRESIDEN UMNO TETAPI MASIH DIBERI MANDAT OLEH NAJIB UNTUK KERUSI KETUA MENTERI MELAKA.
BEGITU JUGA KHAIRY JAMALUDIN DISAHKAN SEORANG SEBAGAI INDIVIDU TERBABIT POLITIK WANG, TETAPI MASIH DIBERI KEPERCAYAAN MENERAJUI PEMUDA UMNO MALAYSIA. INILAH NILAI UMNO ....... KALAU DATUK ABU KASIM SEBAGAI PENGARAH SPRM YANG BARU BERTEKAD UNTUK MENGEMBALIKAN SEMULA INTEGRITI SPRM, INILAH MASANYA......... YANG DULU DAH HANCUR.....

Tiada ulasan: