Pengikut

Sabtu, 3 April 2010

MIC KELAS 3 DALAM BN.

KECOH KEDUDUKAN CALON BN UNTUK KERUSI HULU SELANGOR. MENANG BELUM TAHU TAPI PEPERANGAN SAUDARA BN DAH MULA BERTIUP. UMNO BAHAGIAN HULU SELANGOR DAH BUAT BEBERAPA KALI DESAKAN KEPADA PUCUK PIMPINAN AGAR KERUSI ITU DISERAHKAN SEMULA KEPADA UMNO SETELAH 50 TAHUN DIPINJAMKAN PADA MIC.
KITA PUN PELIK, BILA MASA UMNO BUAT PERJANJIAN DENGAN MIC KERUSI ITU DIPINJAMKAN?. KEDUA, SIKAP SUKA MENGUNGKIT MINTA BALIK INI MEMANG PEKERTI YANG BURUK DALAM ISLAM, NABI IBARATKAN SEPERTI TELAN MUNTAH SENDIRI. KETIGA, UMNO TAK JAGA PERASAAN RAKAN KONGSI SENDIRI YANG SEBELUM INI BANYAK MEMBANTU BN BERKUASA. KEEMPAT, TINDAKAN BEGINI BERTENTANGAN DENGAN SEMANGAT 1 MALAYSIA.......
MIC DAH TAK BANYAK KERUSI, KEMUDIAN DIKURANGKAN LAGI, JADI APA YANG TINGGAL ?. KEMUDIAN ORANG YANG UMNO CADANGKAN PULA IALAH TAN SRI MUHAMAD TAIB, INDIVIDU YANG PERNAH BUAT SEKENDAL DENGAN ISTANA DAN ISU PELARIKAN DUIT KE AUSTRALIA. BAIK LAGI CALON MIC DATUK PALANIVEL. SAYA RASA TAK RASIONAL LANGSUNG DESAKAN UMNO ITU. MIC DIANGGAP KELAS 3 BOLEH PAKAI BUANG. RASANYA ELOK MIC TARIK KELUAR DARI BN.

Tiada ulasan: