Pengikut

Isnin, 7 Julai 2008

ISU ANWAR - KONSPIRASI BN MELUPAKAN KENAIKAN HARGA MINYAK

Oleh : KBS

Tuduhan terbaru kes liwat DSA cuba disensasikan ...... saya lihat pelbagai tafsiran penulis blog, ahli politik, penulis bebas dll.

Bagi saya ketika ini, siapa yang nak percaya kerana DSA dah terbukti sebelum ini dikaitkan pelbagai fitnah akhirnya tiada bukti….. kesnya dimasyhurkan seolah – olah lebih penting dari kenaikan harga petrol...Semua rakyat lihat ini politik murahan UMNO yang dalam kritikal … cukuplah jangan perbodohkan rakyat lagi. Tapi kalau kes ini dilakukan pemimpin BN rakyat boleh percaya sebab dah terbukti kelayakannya.


Tiba – tiba Pak Lah buat – buat terkejut dan menantunya KJ pun nafi sekeras – kerasnya....perompak mana mengaku dia merompak !! Ini le kehebatan politik Malaysia penuh dengan konpirasi macam politik Zimbabwe....

Soalan rakyat belum lagi dijawab ( akaun petronas kenapa tak umumkan, akuan bersumpah kes Altantuya ) ditaja lagi satu isu liwat.

Tapi ahli UMNO yang bodoh wal bahalul ni terus beriman apa yang pemimpin dia kata lebih pada wahyu pula. Ketua polis negara dan ketua peguam negara pun kecut perut juga bila DSAI kaitkan konspirasi jahat ni....Maklumlah dia naik jawatan dulu pun rakyat persoalkan...mungkin kalau tak kerana kes DSA tahun 1999 dulu .... tak naik le jawabnya.......

Tiada ulasan: